Sauterede Tomater

Udskriv opskrift

Billede af Sauterede Tomater fra Verdens Lækreste Opskrifter

Et lækker tilbehør til stegt kød, vegetarretter eller som smørelse på en sandwitch. Hemmeligheden er den klare tomatsmag med det klassiske basilikumsmag svøbt i hvidløg, det søde fra sukkeret og det syrlige fra æblemosten.

Ingredienser:

1 hakket løg
2 fed presset hvidløg
½ dl æblemost
1 spsk olivenolie
400 g cherrytomater
1 tsk sukker
2 spsk hakket basilikum
salt og peber

Fremgangsmåde:

Bland løg, hvidløg, æblemost og olie i en sautérpande over mellemhøj varme. Lad det simre under regelmæssig omrøring i ca. 5 minutter, indtil løgene er bløde, men ikke brunede. tilsæt tomater og sukker og lad det sautere i yderliger 5 minutter, indtil tomaterne er bløde og varme. Tilsæt basilikum, og smag til med salt og peber.

Denne opskrift er blevet vist 4.289 gange