Onion Rings

Udskriv opskrift

Billede af Onion Rings fra Verdens Lækreste Opskrifter

Løgringe er en lækker specialitet fra USA. Denne opskrift er lettere og let spicy, og giver derfor en mere ren løgsmag der ikke bliver vammel efter den første, som man kan opleve med den traditionelle dej der bruges.

Ingredienser:

1 stort løg
4 dl kærnemælk
4 dl mel
2 tsk salt
1 tsk bagepulver
1 tsk friskkværnet peber
1 tsk paprika
½ tsk cayennepeber
olie til stegning
salt

Fremgangsmåde:

Skær enderne af løget og skær løget i 2½ cm tykke løgringe og læg dem i koldt vand i en halv times tid før de bruges. Bland mel, salt, bagepulver, peber, paprika og cayennepeber i en skål. Tør løgringene af og dyp dem i kærnemælken, og derefter i melblandingen. Rul derefter ringene i kærnemælken igen, og derefter endnu en tur i melblandingen. Læg løgringene køligt i et kvarters tid. Hæld 2½ cm olie i en tykbundet gryde og opvarm olien til omkring 180°C, det er den temperatur hvor spidsen (uden svovl) af en tændstik vil syde. Pas godt på for den varme olie kan godt sprøjte. Husk at have et passende grydelåg klar hvis der skulle gå ild i gryden, brug aldrig vand til at slukke brændende olie.

Dybsteg løgringene nogle få af gangen i den varme olie til de er lysebrune, ca. 2-3 minutter. Læg de færdige løgringe på et stykke køkkenrulle for af dryppe af, og drys med lidt salt.

Denne opskrift er blevet vist 26.464 gange