Hamburgerryg med Peberrod

Udskriv opskrift

Peberrod er et meget stærkt krydderi, men smager godt sammen med den røgede smag af hamburgerryggen.

Ingredienser:

500 g kogt hamburgerryg
700 g kogte kartofler
200 g mayonæse
100 ml cremefraiche (1dl)
1 spsk citronsaft
1 tsk sød fransk sennep
salt
peber
revet peberrod efter smag
100 g grønne ærter

Fremgangsmåde:

Benet skæres fra kødet, der skæres i tynde skiver, der lægges på et fad. Mayonæsen røres sammen med cremefraichen og smages til med citronsaft, sennep, salt og peber. Peberroden rives og tilsættes efter behag. Kartoflerne skæres i skiver og tilsættes sammen med de fleste ærter. Salaten pyntes med resten af ærterne og lidt revet peberrod. Serveres til hamburgerryggen sammen med en skål grøn salat.

Denne opskrift er blevet vist 4.112 gange