Karryris

Udskriv opskrift

Billede af Karryris fra Verdens Lækreste Opskrifter

En dejlig og lækker ris der giver et måltid et indisk touch. Hvis man ikke er så meget for koriander kan man sagtens bruge bredbladet persille i setdet for. Denne opskrift er til 2 personer men er nem at gange op.

Ingredienser:

2 dl kyllingbouillon (eller gerne grønsagsbouillon)
1 dl jasmin eller basmatisk ris
1 spsk olie
2 dl kogte kikærter (dåse kan bruges - godt skyllet)
1 tsk karry
1 spsk hakket frisk koriander
salt

Fremgangsmåde:

Bring bouillonen i kog og tilsæt risen. Kog den i følge instruktionen på pakken, normalt en 15-20 minutter. Varm olien i en pande og sautér kikærter og karry forsigtigt underomrøring ved lav varme indtil kikærterne er varmet godt igennem. Bland karryblandingen i risen og tilsæt de hakkede korianderblade.

Denne opskrift er blevet vist 5.057 gange