Denne lækre rotisserie kylling blev meget populær på USAs østkyst for nogle år siden. Opskriften er i dette område er også kendt som "El Pollo Rico". Kyllingen er rig på krydring og smag, men mild nok til at de fleste kan være med.
Bland vineddike, vin, olie, hvidløgspulver, spidskommen, paprike, salt og peber til en tyk pasta. Vask kyllingen og læg den i en plastikpose sammen med krydderpastaen. Ryst, gnid og massér pastaen godt ind i kyllingen og lad den ligge i køleskabet i mindst 2 timer. Den kan godt ligge natten over, men bør ikke marinere længere end 24 timer.
Spyd kyllingen og sæt i rotisseriet og start det. Smør 2-3 gange med marinaden. Steger i ca. 1½ time indtil kyllingens skind er sprødt og blankt og safterne er klare. Kyllingens indre temperatur skal være omkring 75°C, og safterne skal være klare. Lad kyllinge hvile under folie i 15 minutter inden den skæres for. Server eventuelt med en kold sauce der er rørt af 1 dl mayonaise, 2 spsk dijonsennep og 2 spsk limejuice.