Fyldt Mørbrad

Udskriv opskrift

Billede af Fyldt Mørbrad fra Verdens Lækreste Opskrifter

Mørbrad fyldt med mozzarellaost, soltørrede tomater, pinjekerne og basilikum er en superlækker måde at gøre lækkert kød guddommeligt. Der behøves ikke meget mere, men her serverede jeg jeg den med frisklavet pasta med lidt smør og frosne ærter der mere eller mindre kun lige var tøet op og varmet igennem.

Ingredienser:

1 mørbrad
200 g frisk mozzarellaost
1 håndfuld friske basilikumblade
100 g fintskivede soltørret tomat i olie
30 g pinjekerner
salt & peber

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 230°C. Puds mørbraden hvis det ikke er gjort og skær den næsten igennem på langs så der er ca 1 cm tilbage og fold den ud. Læg den mellem to stykker plastikfolie og bank den til den er jævn og ca ½-1 cm tyk med den flade side af din kødhammer. Fjern plastikfolien og drys med salt og peber. Læg de friske basilikumblade ud over kødet, og fordel derefter mozzarellaosten og de soltørrede tomater og fordel så pinjekernerne.

Rul kødet sammenpå langs og bind det med husholdningsgarn, kødsnor eller lignende. Læg mørbraden på en smurt bradepande og steg i ovnen i 30-35 minutter, indtil kernetemperaturen er omkring 76°C. Lad mørbraden hvile i 10 minutter inden den skæres for.

Retten er fremragende med frisk pasta eller små nye kartoflet, eller serveret for sig selv som en lille lun frokostret.

Denne opskrift er blevet vist 186.555 gange