Fyldt Kyllingebryst

Udskriv opskrift

Billede af Fyldt Kyllingebryst fra Verdens Lækreste Opskrifter

Efter at have leget med fyldt mørbrad fik jeg lyst til at lege med kyllingebryster. Det blev til denne lækre opskrift der er saftig og oser af middelhavsmad og aromatisk hvidløg.

Ingredienser:

4 kyllingebryster uden skind
40 g pinjekerner
80 g soltørrede tomater i olie
100 g frisk mozzarella
4 fed hvidløg
½ dl grofthakket basilikum
salt
masser af friskkværnet peber
olivenolie

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 180°. Smør en bradepande eller et ildfast fad med olie. Læg kyllingebrysterne mellem plastfolie og bank dem så de er ca. ½ cm tykke. Del mozzarellaen i to stykker og skær den ud i ½ cm tykke skiver. læg mozzarella, basilikum, pinjekerner og soltørrede tomater på hver kyllingebryst. Pres et fed hvidløg ud over hver og fordel jævnt. fold enderne sammen og rul brystet stramt sammen og læg i bradepanden med åbningen nedad. drys med rigeligt olivenolie og steg i ovnen i ca. 30 minutter til kyllingen er saftig og gennemstegt.

Servér med f.eks. nye kartofler, salat og Tzatziki, eller med en gang stuvet spinat.

Denne opskrift er blevet vist 25.824 gange