Parmesankylling

Udskriv opskrift

Billede af Parmesankylling fra Verdens Lækreste Opskrifter

Kyllingebryster, fyldt med basilikum og soltørrede tomater, dækket af hvidløg og et sprødt lag rasp og parmesanost er en lækker, familievenlig og lækker søndagsmiddag der er nem og lave.

Ingredienser:

4 kyllingebryster
4 fed hvidløg
4 spsk olivenolie
4 soltørrede tomater i olie

overflade:
100 g daggammelt toastbrød
2 dl revet parmesanost
1 dl finthakket basilikum
friskkværnet sort peber
1½ spsk olivenolie
salt

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200°C. Knus hvidløget ned i olivenolien så det kan trække lidt. Skær de soltørrede tomater i aflange smalle stykker. Skær en slidse i hver kyllingebryst og fyld dem med de soltørrede tomater og ca en trediedel hvidløg-olivenolieblandingen. Læg kyllingebrysterne i et smurt ovnfast fad og smør dem med resten af hvidløg-olivenolieblandingen. Smulr brødet, og bland det med parmesan, basilikum, peber og olivenolie. Dæk kyllingebrysterne med blandingen og steg dem midt i ovnen til de er nok, ca. 30-35 minutter.

Servér med ris, lidt smørsauce og en grøn salat.

Denne opskrift er blevet vist 14.830 gange