Kødboller med peberfrugt

Udskriv opskrift

Farsmad kan varieres i det uendelige og kan blandes med næsten alle grønsager.

Ingredienser:

300 g hakket kalv og flæsk
50-100 g pålægsskinke (en skive)
3 spsk rasp
1 æg
2 spsk hakket persille
1 fed hvidløg
salt
peber
lidt revet muskatnød
smør til stegning
2 røde peberfrugter
2 løg
4-5 tomater
timian

Fremgangsmåde:

Kødet æltes med små skinketerninger, rasp, æg og smages til med krydderier og presset hvidløg. Farsen formes til runde boller og steges på panden. De skal ikke være gennemstegte, men være faste. De tages af panden. Tilsæt ekstra fedtstof og svits løgene klare, tilsæt pebre i strimler og tomater i både. Drys med timian, salt og peber og læg kødbollerne ned i panden igen. Koges til kød og grønsager er møre. Server med kogte basmatiris.

Denne opskrift er blevet vist 3.852 gange