Linsepostej

Udskriv opskrift

Billede af Linsepostej fra Verdens Lækreste Opskrifter

Min datter har besluttet sig til at blive vegetar. Det er gået fint, men der mangler noget til hende når vi spiser frokost. Så her er er fin linsepostej så hun har noget at lægge sin elskede rødkål på.

Ingredienser:

200 g linser
1 stort løg
2½ dl piskefløde
75 g smeltet smør
4 æg
50 g havregryn
50 g rasp
1 tsk sellerisalt
1 tsk allehånde
1 tsk tørret timian

Fremgangsmåde:

Tilbered linserne ifølge instruktionerne på pakken. Kog linserne med timianen. Tænd ovnen på 180°C. Kør linser og det rå løg i kødhakkeren eller på din foodprocesser. Rør linsemassen, fløde, smør, sellerisalt, allehånde, æg, havregryn og rasp godt sammen og hæld i leverpostejforme. Bag i vandbad i en times tid.

Denne opskrift er blevet vist 5.135 gange