Baconcroutoner

Udskriv opskrift

Billede af Baconcroutoner fra Verdens Lækreste Opskrifter

Lækre sprøde croutoner til at dyppe i det blødkogte æg, eller til at servere til en god suppe. Baconfedtet smelter langsomt ind i brødet mens ydersiden bliver sprød og knasende. Fremragende tilbehør til et blødkogt æg eller til supper som f.eks. gulerodssuppe eller en rygende varm porre kartoffel suppe.

Ingredienser:

2 tykke skiver daggammelt toastbrød
10 skiver bacon
lidt olivenolie
friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200°C. Skær skorpen af brødskiverne. Skær skiverne i 10 lange rektangulære "stænger". Rul bacon rundt om hvert stykke brød så den fordeles jævnt og brød-enderne er fri for bacon. Læg baconcroutonerne på bagepapir, på en plade eller i et ovnfast fad og dryp med lidt olivenolie. Kværn lidt frisk sort peber ud over croutonerne og og bag dem i ovnen i 15-20 minutter, indtil baconen er sprød og gylden of brød-enderne er gyldne og lækre.

Denne opskrift er blevet vist 5.803 gange