Pomodorokylling

Udskriv opskrift

Billede af Pomodorokylling fra Verdens Lækreste Opskrifter

En lækker ret der, med sin fløjlsbløde sauce, passer super godt til pasta. Prøv den med hvidløgsspaghettien. Opskriften her er beregnet til 4 personer, men er nem at gange op.

Ingredienser:

2 kyllingebryster
2 spsk mel
2 spsk olivenolie
½ dl vodka
1 dl kyllingebouillon
½ dl piskefløde
250 g halverede cherrytomater
saften af ½ citron
1 dl finthakkede forårsløg
salt & peber

Fremgangsmåde:

Skær kyllingebrysterne i halve på langs. Bank kyllingestykkerne så de er ½ cm tykke. Hæld melet i en tallerken og tilsæt salt og godt med peber. Vend kyllingestykkerne i melet og brun kyllingestykkerne ved mellemvarme i ca. 2-3 minutter på hver side.

Kog panden af med vodkaen. Tilsæt fløde og bouillon og lad det koge 2-3 minutter, indtil saucen tykner. Tilsæt de halverede tomater og citronsaften og bring saucen til en simren. Læg kyllingestykkerne i saucen og varm dem igennem i ca. 1 minut på hver side.

Servér med pasta, f.eks. hvidløgsspaghetti, drysset med de hakkede forårsløg.

Denne opskrift er blevet vist 6.589 gange