Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
Det er forbløffende nemt at lave sin egen sennep. Dette er en grundopskrift på en ret potent og lækker sennep. Men det er nemt at variere som man har lyst, f.eks med honning, chili, krydderurter, andre spændende eddiker og meget andet. Det er kun fantasien der sætter grænsen.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Bring vand, eddike, brun farin, salt og gurkemeje i kog i en lille kasserolle. Bland sennepsfrø og sennepspulver i en lille skål, og hæld den kogende væske over. Dæk sennepen til og lad den stå ved stuetemperatur i 12-24 timer. Kør sennepen i en blender eller en foodprocessor. Tilsæt evnt. en smule mere væde i form af vand eller eddike efter smag. Hæld sennepen på glas, dens holdbarhed er som købesennep, men den skal stå i køleskabet.
Denne opskrift er blevet vist 14.170 gange