Skinkeruller med flødeost

Udskriv opskrift

Denne ret kan også spises til frokost med et groft stykke brød til.

Ingredienser:

4 tynde skinkesnitzler
100 g flødeost
1 fed hvidløg
2 spsk persille
2 spsk hakket purløg
salt
peber
smør
2 hakkede løg
300 ml bouillon (3dl)
maizena til jævning

Fremgangsmåde:

Flødeosten røres blød med en gaffel og blandes med hvidløg og krydderurter. Fordel denne masse på skinkesnitzlerne, der rulles sammen og fæstnes med kødnåle og brunes på alle sider. De tages op, og løgene svitses klare. Kødrullerne kommes tilbage på panden, bouillonen tilsættes og kødet steges mørt.

Tag kødet op, fjern nålene, jævn saucen og anret den over kødet. Serveres med grønne bønner og pillekartofler, samt grøn salat.

Denne opskrift er blevet vist 6.564 gange