Cajun Kyllingeburger

Udskriv opskrift

Billede af Cajun Kyllingeburger fra Verdens Lækreste Opskrifter

Lækker grillet cajunkrydret kyllingebryst i en burger bolle med bacon, avocado og ost. En sikker weekend vinder.

Ingredienser:

4 kyllingebryster uden skind
2 spsk olivenolie
4 tykke skiver bacon
2 avocado
4 ciabattaboller
4 skiver ost
4 håndfulde baby spinatblade
mayonaise

cajun blanding:
1 spsk stødt spidskommen
1 spsk stødt corianderfrø
1 spsk paprika
1 spsk sød chili
1 spsk løgpulver
1 spsk hvidløgspulver
1 spsk tørret timian
1 spsk tørret salvie
1 tsk cayennepeber
1½ tsk salt
1½ tsk friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Bland cajunblaningen i en skål. Bank de fire kyllingebryster let flade med håndroden, og gnid dem ind i halvdelen af olien. vend kyllingebrysterne i cajunblandingen så de er helt dækket. Steg kyllingebrysterne ca. 6 minutter på hver side til de er gennemstegte. Steg baconskiverne til de er sprøde.

Mens kyllingebrysterne steger, skæres avocadoen i halv og stenen tages ud. Skær avocadohalvdelene i 1 cm skiver. Læg osteskiverne på overen af bollen og smelt osten under grillen i ovnen til den er smeltet.

Smør mayonaise på bollens under, og læg en håndfuld baby spinatblade på. Læg en baconskive på hver bolle. Skær kyllingebrysterne i tykke skiver og læg skiftevil en skive kylling, og skiftevis en skive avocado på bollen. Læg overen over, pres let, og servér.

Denne opskrift er blevet vist 3.997 gange