marinade til kødet:
|
½ dl
finthakkede forårsløg
|
4 fed
presset hvidløg
|
2 spsk
finthakket frisk korianderblade
|
2 spsk
fishsauce (kan udelades)
|
2 spsk
soyasauce
|
1 spsk
sukker
|
1 spsk
ristet sesamolie
|
1 tsk
knust tørret chili
|
skrællen af 2 lime
|
1 kg
svinebov i tynde skiver
|
dressingen:
|
1 dl
vand
|
2 spsk
sukker
|
2 spsk
fishsauce (kan udelades)
|
2 spsk
riseddike (eller hvidvinseddike)
|
1 spsk
fintrevet gulerod
|
1 fed
presset hvidløg
|
2 spsk
frisk lime juice
|
1 tsk
knust tørret chili
|
salaten:
|
250 g
mellemfine risnudler
|
200 g
friske bønnespirer
|
1 håndfuld
friske korianderblade
|
2 dl
friske mynteblade
|
1 dl
fintskivede forårsløg
|
1
agurk, halveret og skivet
|
2 dl
gulerod i fine små stave
|
2 dl
hakkede ristede jordnødder
|