Tomat & Basilikumspaghetti

Udskriv opskrift

Billede af Tomat & Basilikumspaghetti fra Verdens Lækreste Opskrifter

Italiensk når det er simplest og mest lækker, især når vejret er varmt. Det er en kold "sauce" der bliver varmet op af den færdikogte spaghetti, og retten kræver helt friske råvarer for at virke.

Ingredienser:

500 g spaghetti
3 skalotteløg i meget små tern
4 fed hvidløg, knust i hvidløgspresse
6 store tomater eller tilsvarende små
30-35 friske basilukumblade
100 g stenfri oliven
4 spsk god olivenolie
3 spsk basamicoeddike

Fremgangsmåde:

Kog spaghettien som foreskrevet på pakken. Imens skæres tomaterne i små tern, og alle ingredienser blandes i en skål og smages til med salt og peber.

hæld vandet fra spaghettien, og hæld den tilbage i gryden. Hæld tomatblandingen over og bland godt. Servér med det samme evnt. med et godt drys parmesan.

Denne opskrift er blevet vist 2.169 gange