Tomatpostej med Bacon

Udskriv opskrift

Her er en lækker variation over hakket kød, med en rigtig god røget smag og med en stille syrlighed fra tomaterne.

Ingredienser:

300 g oksekød
200 g hakket kalvekød
1 skive franskbrød
1 dl mælk
3 spsk. mel
1 lille dåse koncentreret tomatpure
1 dåse hakkede flåede tomater
1 æg
1 finthakket rød peberfrugt
1 hakket løg
salt
peber
½ tsk basilikum
2 spsk hakket persille
baconskiver

Fremgangsmåde:

Brødet udblødes i mælken og moses ud i en skål, og det hakkede kød æltes i. Mel, tomatpure, æg, peberfrugt og de hakkede tomater med lage tilsættes og røres godt sammen. Løg og krydderier blandes i, og farsen kommes i et smurt, ovnfast fad. Overfladen dækkes med baconskiver, og postejen sættes i ovnen ved 175 grader i en times tid.

Serveres med f.eks. grønne bønner, salat og kogte kartofler eller groft rugbrød.

Denne opskrift er blevet vist 2.466 gange