Sennepskylling

Udskriv opskrift

Billede af Sennepskylling fra Verdens Lækreste Opskrifter

Her er endnu en af de lækre opskrifter man kan have på bordet på mindre end en halv time. Retten er superlækker med sin aromatiske sauce, saftige kyllinge steak og kan serveres til kartoffelmos, ris eller pasta.

Ingredienser:

4 kyllingebryster
2 spsk sennepspulver (f.eks. Colemans)
4 fed hvidløg, presset
8 salvieblade, eller 1 tsk tørret
250 g creme fraise
2½ dl kyllingebouillon
2 spsk grov sennep
olie

Fremgangsmåde:

Bank kyllingebrysterne flade så de har en ens tykkelse over det hele og drys dem generøst med sennepspulveret. Brun dem på begge sider og flyt dem lidt til side på panden. Svits salvie og den pressede hvidløg i 30-60 sekunder mellem kyllingestykkerne, og tilsæt så bouillon og creme fraise. Dæk med et låg, og lad det simre i omkring 8 minutter, til kyllingestykkerne er gennemstegt. Rør den grove sennep i, og kværn en god mængde peber over. Servér med kartoffelmos eller ris.

Denne opskrift er blevet vist 3.139 gange