Grillet Laksetaco

Udskriv opskrift

Billede af Grillet Laksetaco fra Verdens Lækreste Opskrifter

Sprøde lækre tacoskaller, med saftig aromatisk laks, en lækker blød og frisk avocadosalsa, og en kremet hvidløgsyoghurt. Lige til at servere for venner og familie.

Ingredienser:

4 laksesteaks
2 spsk brun farin
1 spsk sød chilipulver
1 tsk cayennepeber
2 tsk stødt spidskommenpulver
½ tsk salt
1 tsk friskkværnet peber
1 fed presset hvidløg
2 spsk olie
1 spsk riseddike
200 g tyrkisk youghurt
2 fed presset hvidløg til dressingen
2 modne avocado i små tern
2 store tomater i små tern
1 lille løg i små tern
2 lime, saften af den ene, den anden i små både
8 tacoskaller

Fremgangsmåde:

Bland brun farin, olie, riseddike, presset hvidløg, chilipulver, cayennepeber og spidskommenpulver sammen og gnid laksesteaksne med krydderblandingen. Tænd grillen og grill laksen i 5-8 minutter til den er lige nok.

Rør de andre pressede hvidløg op i den tyrkiske youghurt, og smag til med salt. Tilsæt eventuelt lidt friske krydderurter for at få lidt farve.

Bland tomat, løg og avocadatern godt, og hæld den pressede limesaft over. Smag til med salt og peber, og tilsæt evnt. lidt friske krydderurter, f.eks. persille eller koriander.

Varm tacoskallerne som instrueret på pakken, skil laksen i flager, og server med limebåde.

Denne opskrift er blevet vist 3.983 gange