Marinerede Koteletter

Udskriv opskrift

Billede af Marinerede Koteletter fra Verdens Lækreste Opskrifter

Prøv disse lækre asiatisk inspirerede koteletter, og spar ikke på kødet, men køb tykke skaftkoteletter der sikre smagfuldt og saftigt kød.

Ingredienser:

½ dl soyasauce
2 spsk honning
2 spsk chilisauce
revet ingefær (på størrelse med en tommelfinger)
4 fed presset hvidløg
2 spsk olivenolie
1 spsk tørret salvie
1 spsk balsamisk eddike
1 spsk Worcestershire sauce
1 stilk hakket forårsløg
4 tykke koteletter

Fremgangsmåde:

Bland ingredienserne til marinaden sammen, og hæld den i en plastikpose, sammen med koteletterne. Lad dem marinere i køleskabet i mindst 2 timer, meget gerne natten over.

Tag koteletterne op af posen, og steg eller gril dem indtil de har en kernetemperatur omkring 70°C, og har en gpd stegeskorpe. Lad dem hvile i en 5 minutters tid, og servér med ris eller gødt brød, og en lækker salat der passer til årstiden.

Denne opskrift er blevet vist 1.436 gange