Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
Her er en lækker tomatsauce der er fantastisk som bund til næsten alle ingredienser på en pizza. Hemmeligheden er de to ansjosfiléter, der giver en skøn saltet umamibase for de andre ingredienser. Husk et der kun skal være en ganske tyndt lag sauce på pizzaen. Hvis du har sauce til overs, er den velegnet til en gang spaghetti.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Læg olie og ansjoser i en sautépande, og opvarm ved mellemvarme. Når ansjoserne begynder at stege, tilsættes hvidløg. Sautér i omkring et minut, hvidløget skal ikke tage farve. Skru ned for varmen, og tilsæt den friske oregano. Lad det simre i endnu et minut, og tilsæt så chili og tørret oregano, og lad dem simre med i et par minutter. Tilsæt tomat og sukker. Lad saucen simre i 40-60 minutter, indtil den er lækker og har den rigtige konsistens. Tilsæt en knivspids bagepulver, det neutralisere lige lidt af syren i saucen. Lad den køle ned og lav så verdens bedste pizza.
Denne opskrift er blevet vist 2.625 gange