Mørbrad På Grillspyd

Udskriv opskrift

Billede af Mørbrad På Grillspyd fra Verdens Lækreste Opskrifter

Her er en opskrift på lækkert marineret mørbrad, der er meget velegnet til at grille, men de kan sagtens tilberedes i ovnen, eller på en pande. Servér som frokostsnack, eller som del af et lækkert grillmåltid med rissalat.

Ingredienser:

1 svinemørbrad
8 spyd

chillinarinade:
½ dl ketchup
2 spsk teriyaki eller soyasauce
2 spsk sød chilisauce (vælg selv styrken)
1 spsk honning
2 fed knust hvidløg

Fremgangsmåde:

Puds mørbraden, og skær den i mundrette terninger. Røs marinaden sammen og læg kød og sauce i en frysepose. Bland det godt og lad det marinere i mindst 2 timer, gerne natten over i køleskabet.

Hvis du bruger træspyd, ligges de i blød i mindst 15 minutter. Tænd for grillen. Spid køddet på spydene, og læg dem på grillen ved direkte mellemvarme indtil de er stegt igennem.

Server som grillmiddag med salat, bagt kartoffel, kold kartoffelsalat, rissalat eller bare med noget godt brød.

Denne opskrift er blevet vist 1.397 gange