Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
Her er en opskrift på lækkert marineret mørbrad, der er meget velegnet til at grille, men de kan sagtens tilberedes i ovnen, eller på en pande. Servér som frokostsnack, eller som del af et lækkert grillmåltid med rissalat.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Puds mørbraden, og skær den i mundrette terninger. Rør marinaden sammen og læg kød og sauce i en frysepose. Bland det godt og lad det marinere i mindst 2 timer, gerne natten over i køleskabet. Hvis du bruger træspyd, ligges de i blød i mindst 15 minutter. Tænd for grillen. Spid køddet på spydene, og læg dem på grillen ved direkte mellemvarme indtil de er stegt igennem. Server som grillmiddag med salat, bagt kartoffel, kold kartoffelsalat, rissalat eller bare med noget godt brød.
Denne opskrift er blevet vist 12.190 gange