marinade
|
1 dl
græsk youghurt
|
4 fed
knust hvidløg
|
2 tsk
revet ingefær
|
½ tsk
stødt gurkemeje
|
½ tsk
cayennepeber
|
1 tsk
sød chili pulver
|
1 tsk
salt
|
1 tsk
garam masala
|
½ tsk
stødt spidskommen
|
750 g
kyllingebryst i store tern
|
sauce
|
1
løg i tern
|
1 dåse
hakkede tomater
|
1
gulerod i små tern
|
5 fed
knust hvidløg
|
2 tsk
revet ingefær
|
1 tsk
stødt gurkemeje
|
1 tsk
cayennepeber
|
1 tsk
paprika
|
1 tsk
salt
|
2 tsk
garam masala
|
1 tsk
stødt spidskommen
|
og desuden
|
1 dl
kokosmælk (alm. fløde kan bruges)
|
1 tsk
garam masala
|
evnt. frisk koriander eller persille
|