Slowcooker Karry

Udskriv opskrift

Billede af Slowcooker Karry fra Verdens Lækreste Opskrifter

Her en en lækker karry til slowcookeren. Den kan selvfølgelig simre i en almindelig gryde, eller tilberedes i en trykkoger, men den bliver ekstra lækker lavet som beskrevet her. Man kan bruge alle slags kød, her var det et par svinekoteletter jeg skar op.

Ingredienser:

1 kg svinekød i tern
1 stort hakket løg
3 fed hvidløg
3 spsk finthakket frisk ingefær
1 chilli, vælg selv styrken
1½ spsk karrypulver
1½ spsk stødt spidskommen
½ tsk gurkemeje
1 dåse hakkede flåede tomater
1 dåse kokosmælk
½ l kalve eller kyllingebouillon

Fremgangsmåde:

Drys godt med salt og peber på kødet. Brun kødet på alle sider i en pande, og læg i slowcookeren. Brun løg i den samme pande, tilsæt til sidste chilli, ingefær, hvidløg og alle krydderier, og lad dem svitse med i et minuts tid. Hæld derefter hele pandens indhold over i slowcookeren.

Hæld tomat, bouillon og kokosmælk op i panden of skrab alt det gode fra bruningen løs, og hæld derefter også det i slowcookeren. Indstil slowcookeren på 4 timer på High, og lad den passe sig selv. Når retten er klar, serveres den med ris, drysset med hakkede forårsløg eller koriander hvis der er det man er til.

Denne opskrift er blevet vist 420 gange