Grøn Pebersauce

Udskriv opskrift

Billede af Grøn Pebersauce fra Verdens Lækreste Opskrifter

Her er opskriften på en lækker pebersauce med sødme, og syrlighed, og masser af smag af madagaskarpeber, uden at den bliver stærk. Den er fantastisk til steaks, kylling, koteletter, mørbrad eller oksesteg.

Ingredienser:

2 spsk olivenolie
3 spsk balsamisk eddike
1 dl portvin eller mjød
1 dl okse eller kalvefond
1 dl piskefløde
1 tsk sød chili
1 tsk ribsgelé
3-4 spsk grønne peberkorn fra dåse
evnt. Maizena til jævning

Fremgangsmåde:

Kom olie og balsamisk eddike i en lille kasserolle og varm det op til middelvarme. Tilsæt portvin/mjød og fond, og lad det simre et 4-5 minutter. Tilsæt sød chili, ribsgelé og peberkorn, og lad det simre i yderligere en 2-3 minutter. Tilsæt piskefløden, og lad den reducére med en 20%. Smag til med sukker, salt og peber, og jævn evnt. med Maizena.

Serveres varm, men ikke for varmt.

Denne opskrift er blevet vist 157 gange