Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
Spinat må helst ikke opvarmes igen, så spis bare op; den smager dejligt
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Skær porrer, gulerod og bladselleri i små terninger og svits det i brunet smør. Kom tomaterne i sammen med væden. Tilsæt bouillonterning og lad det koge, til væsken er fordampet lidt. Check om lasagnepladerne skal koges, eller om de er klar til brug. Tilbered spinaten. Smelt smørret i en gryde, kom mel i og lav en opbagning med mælken. Lad saucen koge godt igennem , smag til med salt, peber og revet muskatnød. Kom spinaten i og rør rundt. Smør et ovnfast fad med smør og læg lagvis lasagneplader, grønsagsmos, ost og stuvet spinat. Sidste lag skal være lasagne og ost. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader (390F) i ca 30 minutter. Serveres med flute.
Denne opskrift er blevet vist 4.306 gange