Grøn Lasagne

Udskriv opskrift

Spinat må helst ikke opvarmes igen, så spis bare op; den smager dejligt

Ingredienser:

2 porrer
1 gulerod
5-6 stilke blegselleri
smør til stegning
2 ds hakkede tomater
1 bouillonterning
300 g revet ost
16 lasagneplader
2 pk hakket, frossen spinat
50 g smør
50 g mel
3/4 l mælk
salt
peber
revet muskatnød

Fremgangsmåde:

Skær porrer, gulerod og bladselleri i små terninger og svits det i brunet smør. Kom tomaterne i sammen med væden. Tilsæt bouillonterning og lad det koge, til væsken er fordampet lidt. Check om lasagnepladerne skal koges, eller om de er klar til brug.

Tilbered spinaten. Smelt smørret i en gryde, kom mel i og lav en opbagning med mælken. Lad saucen koge godt igennem , smag til med salt, peber og revet muskatnød. Kom spinaten i og rør rundt.

Smør et ovnfast fad med smør og læg lagvis lasagneplader, grønsagsmos, ost og stuvet spinat. Sidste lag skal være lasagne og ost. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader (390F) i ca 30 minutter. Serveres med flute.

Denne opskrift er blevet vist 3.781 gange