Irish Cream

Udskriv opskrift

Billede af Irish Cream fra Verdens Lækreste Opskrifter

En lækker version af en Bailey-agtig likør. Efter min mening smager den bedre. Den skulle kunne holde sig i op til 2 måneder i køleskabet.

Ingredienser:

1 dl stærk kaffe (evnt. instant)
1 dåse kondenseret mælk (393g)
1½ dl fløde
1½ dl sødmælk
2 spsk chokoladesirup
1 tsk mandelekstrakt
1 tsk vaniljeekstrakt
3½ dl irsk whiskey

Fremgangsmåde:

Bland alle ingredienserne, undtagen whiskeyen, og rør dem helt jævnt. En blender er en god idé, men ikke nødvendig. Bland whiskeyen i lidt af gangen, for at undgå at creamen skiller.

Dette giver ca. 1 liter. Hæld på flaske, og opbevar i køleskabet. Holdbarheden er op til 2 måneder.

Denne opskrift er blevet vist 636 gange