Boghvede Hirse Brød

Udskriv opskrift

Billede af Boghvede Hirse Brød fra Verdens Lækreste Opskrifter

En lille smule boghvedemel, blandet med hvedemel giver en helt fantastisk lækker aroma og smag til et brød. Her er der også tilsat hirse og resultatet er et skønt brød der er yderst velegnet til at riste, perfekt til den ultimative ostemad.

Ingredienser:

2½ dl vand
15 g smør
1 spsk honning
320 g brødmel
40 g boghvedemel
70 g hel hirse
1 spsk Gluten
1½ tsk fin salt
2 tsk tørgær

Fremgangsmåde:

Bland ingredienserne i bagemaskinen efter maskinens manual. Sæt skorpen på mørk, og brug maskinen "Basic" program for det bedste resultat.

Når programmet er færdigt tages brødet ud af maskinen med det samme, og køles helt ned før det skæres for. Brødet bages færdigt mens det køler ned.

Denne opskrift er blevet vist 76 gange