Polenta Hirse Brød
Udskriv opskrift
Her er et meget lækker brød der er sprødt og med en god krumme. Hirsen smager godt og giver små snasende prikker, der sammen med solsikkefrø er med til at gøre dette brød til at oplevelse
Ingredienser:
2½ dl
vand
|
1 spsk
honning
|
2 spsk
solsikkeolie
|
300 g
brødmel
|
60 g
fuldkornsmel
|
40 g
polenta
|
3 spsk
hirse
|
3 spsk
solsikkekerner
|
1½ spsk
Gluten
|
1½ tsk
fint salt
|
2 tsk
tørgær
|
Fremgangsmåde:
Bland ingredienserne i bagemaskinen efter maskinens manual. Sæt skorpen på medium, og brug maskinen "Basic" program for det bedste resultat.
Når programmet er færdigt tages brødet ud af maskinen med det samme, og køles helt ned før det skæres for. Brødet bages færdigt mens det køler ned.
Denne opskrift er blevet vist
206 gange