Let Grahamsbrød
Udskriv opskrift
Grahamsmel er en fuldkornmel, men malet anderledes end normalt fuldkornsmel. Det har en lækker ig og nøddeagtig smag, og smager rigtigt godt i brød. Her er et lækkert brød med en blanding a brødmel og grahamsmel som giver et let og smagfuldt brød
Ingredienser:
3 dl
vand
|
1 stort
æg
|
30 g
smør i tern
|
270 g
brødmel
|
125 g
grahamsmel
|
45 g
skummetmælkspulver
|
1 spsk
brun farin
|
1 spsk
Gluten
|
1½ tsk
fint salt
|
2 tsk
tørgær
|
Fremgangsmåde:
Bland ingredienserne i bagemaskinen efter maskinens manual. Sæt skorpen på medium, og brug maskinen "Basic" eller "Whole Wheat" program for det bedste resultat.
Når programmet er færdigt tages brødet ud af maskinen med det samme, og køles helt ned før det skæres for. Brødet bages færdigt mens det køler ned.
Denne opskrift er blevet vist
197 gange