Hakkebøffer med Oliven

Udskriv opskrift

Hakkebøf kan også laves med fyld, og dermed bringe en ny dimension til en dansk klassiker.

Ingredienser:

500 g hakket oksekød
2 spsk cremefraiche 38%
10-15 oliven med peberfyld
lidt finthakket hasselnødder
smør

Tomatsalat:
4-6 modne tomater
2-3 fintsnittede skarlotteløg
salt
olivenolie

Fremgangsmåde:

Olivenerne hakkes fint og æltes i kødet sammen med cremefraichen og nøddekerner. Formes til 4 hakkebøffer på sædvanlig måde og steges på panden. Skær tomater i skiver og lægges i en flad skål. Løgene skæres i fine skiver og drysses over, tilsæt salt og hæld lidt olivenolie over.

Serveres med små pillekartofler, vendt i smør med persilledrys.

Denne opskrift er blevet vist 4.434 gange