Sandwichbrød

Udskriv opskrift

Billede af Sandwichbrød fra Verdens Lækreste Opskrifter

Her er en lækkert klassisk sandwichbrød, både til bagemaskinen, og til en brødform, opskriften er den samme. Det har en lækker sprød skorpe, og er blødt og fluffy indeni. Hvis man ikke har en bagemaskine, kan denne opskrift sagtens køres i 10 minutter på en røremaskine, hæve til dobbelt størrelse, slås ned, hældes i en brødform, hæve i 45 minutter, og så bages på 190°C i omkring 40 minutter.

Ingredienser:

60 g blødt smør
3 dl mælk
2 spsk honning
430 g brødmel
1½ tsk fint salt
2 tsk tørgær

Fremgangsmåde:

Bland ingredienserne i bagemaskinen efter maskinens manual. Sæt skorpen på mørk, og brug maskinen Sandwich eller Basic program for det bedste resultat.

Når programmet er færdigt tages brødet ud af maskinen med det samme, og køles helt ned før det skæres for. Brødet bages færdigt mens det køler ned.

Denne opskrift er blevet vist 82 gange