Ny Italiensk Salat
Udskriv opskrift
Da jeg arbejde med at lave skinke til frokostbordet, kom italiensk salat helt naturligt op som noget der skulle kigges nærmere på. Det er ikke bare lidt ærter og gulerødder, vendt i mayoniase, det er så meget mere.
Ingredienser:
1 dl
creme fraise
|
2 spsk
mayonaise
|
1 tsk
hvidvinseddike
|
1 tsk
Dijonsennep
|
200 g
gulerødder
|
200 g
frosne ærter
|
1 lille
dåse asparges
|
2 tsk
sukker
|
salt
|
peber
|
Fremgangsmåde:
Rør dressingen sammen. Dræn aspargesne godt, og skær i små mundrette stykker. Skræl gulerødderne, og skær i passende små tern.
Lad gulerodsternene simre i letsaltet vand i 6 minutter, og tilsæt så de frosne ærter. Ærterne skal bare lige varmes op. Dræn vandet fra og lad gulerødder og ærter køle til stuetemperatur.
Bland dressingen med grønsagerne, og Smag til med salt, sukker og peber. Opbevar i op til en uge i køleskabet.
Denne opskrift er blevet vist
1.249 gange