Ny Italiensk Salat

Udskriv opskrift

Da jeg arbejde med at lave skinke til frokostbordet, kom italiensk salat helt naturligt op som noget der skulle kigges nærmere på. Det er ikke bare lidt ærter og gulerødder, vendt i mayoniase, det er så meget mere.

Ingredienser:

1 dl creme fraise
2 spsk mayonaise
1 tsk hvidvinseddike
1 tsk Dijonsennep
200 g gulerødder
200 g frosne ærter
1 lille dåse asparges
2 tsk sukker
salt
peber

Fremgangsmåde:

Rør dressingen sammen. Dræn aspargesne godt, og skær i små mundrette stykker. Skræl gulerødderne, og skær i passende små tern.

Lad gulerodsternene simre i letsaltet vand i 6 minutter, og tilsæt så de frosne ærter. Ærterne skal bare lige varmes op. Dræn vandet fra og lad gulerødder og ærter køle til stuetemperatur.

Bland dressingen med grønsagerne, og Smag til med salt, sukker og peber. Opbevar i op til en uge i køleskabet.

Denne opskrift er blevet vist 221 gange