3
Bok Choi (roma salat kan bruges)
|
100 g
bønnespirer
|
4-5
fintskivede forårsløg
|
2 fed
finthakkede hvidløg
|
1
fingerspids revet ingefær
|
400 g
hakket svinekød
|
2 spsk
chilliolie (andre madolier kan bruges)
|
2 spsk
hvid ristet sesam paste (Miso Paste, Tahini eller peanutbutter kan bruges)
|
1 spsk
riseddike (eleer anden mild eddike)
|
2 spsk
soyasauce
|
1 spsk
mirin (eller tør sherry)
|
1-2 tsk
stødte ristede szechuanpeberkorn
|
300 g
ramennudler
|
2
smilende æg
|
50 g
let knuste peanuts
|
suppe:
|
2 dl
vand
|
4 dl
usødet soyamælk
|
1 spsk
kyllingebouillonpulver
|
sauce:
|
1 tsk
sukker
|
1 spsk
chillibean paste
|
1 spsk
oister sauce (eller fish sauce)
|
1 spsk
sake eller mirin (kan estattes af tør sherry)
|